CLERO 8 #1 Публикувано 1 Февруари, 2012 здравеите вчера сутринта при -27гр. реших да запала кола но първо чукнах леко на стартер за да се.раздвижи мотора така два пъти и на третия възпламених колата запали без проблем но в момента които запали се чу звук все едно мечка дъвче 5 пакета фъстъци едновременно това става за около 1.5 секунди за много кратко иколата почна да си мърка без проблеми колата е с мотор d15z1 втек Е може ли да съм преебал нещо мерси предварително за отделеното внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepism 0 #2 Отговорено 1 Февруари, 2012 Не се притеснявай, от студа е, моята мечка се обажда на -13. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #3 Отговорено 1 Февруари, 2012 Ако си със скапан антифриз, може да е почнал да замръзва и звуците които си чул да наподобяват миксер разбиващ лед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 1 Февруари, 2012 Бендикс на стартера?!http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=71200&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 1 Февруари, 2012 Батко при -27 какво искаш да се чува ? хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 1 Февруари, 2012 да все едно миксер троши лед нз дали е от антифриза бащата го смени преди 2 години и каза че го е направил на минус 25 с един жълт антифриз съм и това лято източих разширителя и долях 700грама Руски анти.концентрад на -82 нз може.и това да е някои може ли да каже колко е срока на годност на антифриза и колко е охладителната система на D15 много благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 1 Февруари, 2012 Това чете ли го??? Бендикс на стартера?!http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=71200&st=0 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #8 Отговорено 1 Февруари, 2012 да вероятно е от него но ми го прави за пръв път ок няма значени а по другив въпрос някои да каже нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #9 Отговорено 4 Февруари, 2012 колега преди да запалиш дигна ли капака ,вчера като дигнах капака на мотора отдолу беше пълно със сняг и лед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове