Jump to content
haterproof

Аларма на акорд 7

Recommended Posts

Здравейте колеги имам странен проблем със заводската аларма на моя акорд 7. Обикновено когато натисна копчето за заключване 3 пъти колата се заключва и премигат мигачите няколко пати и на километража свети диода който показва че алармата е пусната, но днес когато я отключих мигачите не светнаха но колата се отключи и когато реших да проверя дали ще е така и когато я заключа колата само се заключи на първото натискане без светлини и до там. Какъв ще е проблема слаба батерия на дистанционното или изгорял бушон на алармената система или нещо друго ?????

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акумулатора как ти е.Може да е слаб.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акумулатора не би трябвало да играе роля ! Провери дали като заключиш с копчето дали реално всички врати се заключват . При отиваща си машина на централното се получават такива проблеми ;) Също така пробвай да го натиснеш повторно , за да се заключи ако заяжда - което пак говори за отиваща си машина на централното :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би малко оффтопик, но как така: обикновено като натиснеш копчето за заключване 3 пъти?! При мен и при още един колега със сигурност като натиснеш копчето за заключване веднъж - директно чуваш "ЩРАК" от машинките на вратите, мигачите премигват 2-3 пъти и светва лампата на алармата до километража. Но винаги става от първото натискане на бутона за заключване (освен ако не го натиснеш слабо или извън обхват).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така оправи се не знам как, смених все пак батерията на дистанционното, но може и някой прозорец да не е бил затворен напълно.Veseliq и при мен като натисна веднъж копчето се чува щрак и премигат мигачите но така колата е само заключена и алармата не е включена, трябва да се натисне 3 пъти копчето за да се активира и алармата, когато това стане се чува повторно щрак и мигачите оптново премигат(нямаше разбера за алармата ако не бях прочел книжката :) )

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...