Jump to content
preso

тунинг външен за сивик

Recommended Posts

хора здравейте от скоро карам хонда и искам да се присъединя към манияците и искам да науча много повече за тези коли да обменя опит и да си я направя неповторима дайте някакви съвети искам да си я направя първо от вън и купето от вътре а накрая под капака.Мерси

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега и добре дошъл. Ще те помоля да изтърпиш моята ирония в този пост защото в твоят няма абсолютно никаква информация за това каква е хондата която караш и коя година е. Нито в профила ти. Екипа на форума е от много кадърни момчета, но нито един от тях не се е похвалил с ясновидски способности, поне за сега. Предоставяйки малко информация за това от къде си и каква е точно твоята хонда много хора, не само екипа, може да ти помогне, да те упъти или да ти даде съвет. Също така можеш да потърсиш. Търсачката ни не е като google, но и тя си има своите моменти. Надявам се да ме разбереш правилни и да си изкараш хубави момента в нашият форум.Още един път добре дошъл.П.П. 51 една думи и само една глава буква и едни препинателен знак е малко неприятно за четене.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак добре, че се е сетил накрая все пак. :lol:Колега, ще ти дам един съвет - карай си колата както е в момента :) Щом ти сам не си решил какво искаш наистина, а просто искаш там нещо си колкото да отчиташ дейност - значи не си готов за "тунинг". Още повече, че колата я имаш "от скоро". Иначе информация има много написана, стига да има кой да отдели време и да я прочете. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,здравей.Аз също съм регистриран от скоро в този готин форум,въпреки,че чета материалите в него от близо 2 години вече(особенно Турбо проектите).Подкрепям мнението на Трънчо на 1 000 000%,защото трябва да знаеш какво искаш,да четеш и да имаш тарпение.(и пари).Аз чета,питам сабирам мнения и заделям всичко за моя проект,който искам да осъществя и както каза колегата "No Limit Performance" ти ще правиш MONSTER ;) ,чакам с нетърпение момента в който ще започна и покажа моя проектСажалявам за получилия се :offtopic: ,но се надявам да съм бил полезен с примера който ти дадох със самият мен.Поздрави и успех в начинанието.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де съжалявам. Карам хонда сивик 92 година .От Варна съм. Двигателят е 1. 5 пълна инжекция . Благодаря за критиките. Ще го имам в предвид .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...