preso 1 #1 Публикувано 28 Януари, 2012 хора здравейте от скоро карам хонда и искам да се присъединя към манияците и искам да науча много повече за тези коли да обменя опит и да си я направя неповторима дайте някакви съвети искам да си я направя първо от вън и купето от вътре а накрая под капака.Мерси 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 28 Януари, 2012 Здравей, колега и добре дошъл. Ще те помоля да изтърпиш моята ирония в този пост защото в твоят няма абсолютно никаква информация за това каква е хондата която караш и коя година е. Нито в профила ти. Екипа на форума е от много кадърни момчета, но нито един от тях не се е похвалил с ясновидски способности, поне за сега. Предоставяйки малко информация за това от къде си и каква е точно твоята хонда много хора, не само екипа, може да ти помогне, да те упъти или да ти даде съвет. Също така можеш да потърсиш. Търсачката ни не е като google, но и тя си има своите моменти. Надявам се да ме разбереш правилни и да си изкараш хубави момента в нашият форум.Още един път добре дошъл.П.П. 51 една думи и само една глава буква и едни препинателен знак е малко неприятно за четене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 28 Януари, 2012 Пак добре, че се е сетил накрая все пак. Колега, ще ти дам един съвет - карай си колата както е в момента Щом ти сам не си решил какво искаш наистина, а просто искаш там нещо си колкото да отчиташ дейност - значи не си готов за "тунинг". Още повече, че колата я имаш "от скоро". Иначе информация има много написана, стига да има кой да отдели време и да я прочете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #4 Отговорено 28 Януари, 2012 Колега,здравей.Аз също съм регистриран от скоро в този готин форум,въпреки,че чета материалите в него от близо 2 години вече(особенно Турбо проектите).Подкрепям мнението на Трънчо на 1 000 000%,защото трябва да знаеш какво искаш,да четеш и да имаш тарпение.(и пари).Аз чета,питам сабирам мнения и заделям всичко за моя проект,който искам да осъществя и както каза колегата "No Limit Performance" ти ще правиш MONSTER ,чакам с нетърпение момента в който ще започна и покажа моя проектСажалявам за получилия се ,но се надявам да съм бил полезен с примера който ти дадох със самият мен.Поздрави и успех в начинанието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preso 1 #5 Отговорено 29 Януари, 2012 Добре де съжалявам. Карам хонда сивик 92 година .От Варна съм. Двигателят е 1. 5 пълна инжекция . Благодаря за критиките. Ще го имам в предвид . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове