Jump to content
anikolov

Пътуване до Узана

Recommended Posts

Здравейте колеги, Отдавна не бях влизал и сега имам нужда от Вашата помощ. В началото на февруари замисляме с още 4 човека (общо 5) да покараме малко сноуборд на пистите на Узана (чувам, че се за начинаещи като нас :)) а и да не са вече са запазени местата. По-скоро ми се искаше да чуя и мнението Ви дали е рисковано да пътуваме 5-мата (с общо тегло от около 350кг.); колата ми е 5 ген. D15B2, EG4; 4 броя зимни гуми, като предните са чисто нови. Дали е рисковано да тръгна с тази кола на там ? Някой минавал ли е по този път ? И въобще според вас да се наемам ли с моята колица или да мисля други варианти за транспорт? Предварително благодаря на отзовалите се :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега ! Пътя не е кой знае колко (около 350км) като само на 2 - 3 места има баири преди Търговище и след него. Не мисля че ще ти е проблем да се наемеш да тръгнеш с твоята кола щом е оборудвана за зимни условия. Само внимавай като се качваш към Узана че пътя е осеян със завои ( нещо като Шипка). Дано съм бил полезен. Приятна почивка ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От там се върнах преди 2 дена. Суууупер е мястото, за 2ри пореден път ходих и 2та пъти мноого сняг. Та дори и с хондата можеш да стигнеш до там, чистят постоянно.Само 1 местенце има дето много лоши навява и постоянно е зарианто там, но ние си оставихме колите на предния хотел и нямаше проблем.5 човека ще идете, ами багажа. Щото ние бяхме 3ма + багаж и за 4ти и дума да не става.Има 1 голяма и стръмна писта още преди да се стигне до узана. Там ми беше 2рия ден след сефтосването на борда. Иначе за първи плъзгания препоръчвам "студентска".

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ходихме 4 човека с Опел Кадет и нямахме никакви проблеми. Тръгвай смело, няма да имаш проблеми с пристигането. Пистата на която бяхме не беше стръмна, което изобщо не ми попречи да се пребия 2 пъти като животно и в момента да не мога да си движа рамото :D А за сноуборда ще кажа само, че с него се пада много лошо, но хубавото му е че всяко падане е уникално и неповторимо :D :D :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колеги! Хубаво е да има колеги, които да помагат във всякакви ситуации. Стига да не завали пак някакъв брутален сняг, мисля да се пробвам :) Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...