anikolov 10 #1 Публикувано 22 Януари, 2012 Здравейте колеги, Отдавна не бях влизал и сега имам нужда от Вашата помощ. В началото на февруари замисляме с още 4 човека (общо 5) да покараме малко сноуборд на пистите на Узана (чувам, че се за начинаещи като нас ) а и да не са вече са запазени местата. По-скоро ми се искаше да чуя и мнението Ви дали е рисковано да пътуваме 5-мата (с общо тегло от около 350кг.); колата ми е 5 ген. D15B2, EG4; 4 броя зимни гуми, като предните са чисто нови. Дали е рисковано да тръгна с тази кола на там ? Някой минавал ли е по този път ? И въобще според вас да се наемам ли с моята колица или да мисля други варианти за транспорт? Предварително благодаря на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MiSh0 0 #2 Отговорено 22 Януари, 2012 Здравей, колега ! Пътя не е кой знае колко (около 350км) като само на 2 - 3 места има баири преди Търговище и след него. Не мисля че ще ти е проблем да се наемеш да тръгнеш с твоята кола щом е оборудвана за зимни условия. Само внимавай като се качваш към Узана че пътя е осеян със завои ( нещо като Шипка). Дано съм бил полезен. Приятна почивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #3 Отговорено 22 Януари, 2012 От там се върнах преди 2 дена. Суууупер е мястото, за 2ри пореден път ходих и 2та пъти мноого сняг. Та дори и с хондата можеш да стигнеш до там, чистят постоянно.Само 1 местенце има дето много лоши навява и постоянно е зарианто там, но ние си оставихме колите на предния хотел и нямаше проблем.5 човека ще идете, ами багажа. Щото ние бяхме 3ма + багаж и за 4ти и дума да не става.Има 1 голяма и стръмна писта още преди да се стигне до узана. Там ми беше 2рия ден след сефтосването на борда. Иначе за първи плъзгания препоръчвам "студентска". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #4 Отговорено 24 Януари, 2012 Вчера ходихме 4 човека с Опел Кадет и нямахме никакви проблеми. Тръгвай смело, няма да имаш проблеми с пристигането. Пистата на която бяхме не беше стръмна, което изобщо не ми попречи да се пребия 2 пъти като животно и в момента да не мога да си движа рамото А за сноуборда ще кажа само, че с него се пада много лошо, но хубавото му е че всяко падане е уникално и неповторимо :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #5 Отговорено 1 Февруари, 2012 Благодаря, колеги! Хубаво е да има колеги, които да помагат във всякакви ситуации. Стига да не завали пак някакъв брутален сняг, мисля да се пробвам Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове