kikis 1 #1 Публикувано 22 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги карам Сивик купе 5г.С Д15Б7 и се чудих какво да му направя за още HP, един колега от форума ми предложи да ми помогне и ми каза да си търся бутала от Д13,глава от Д16З6,раздвижна ролка за Д16З6, (колектор от Д16З6)но аз имам на колата си 4.2.1 с генерация на 50Ф. и колегата каза че може с тях,скоростна кутия от д13 с файнъл 4.43 за да се нареди една хубава кутия,Трябва да се чипне компа и да му се добави Витек+кабел до клапана и накрая една хубава настройка.Търся и други мнения по въпроса ако някои би махнал нещо или би добавил,нещо друго!И да започва проекта Ако някой иска може да предполага за конете и накрая като я закачим ще видим кой е познал!Снимки на колата ще кача по късно или утре защото незнам как за сега Благодаря! Редактирано 22 Януари, 2012 от kikis Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 22 Януари, 2012 (Редактирано) По въпроса с буталата... ползвай си твоите ама им смени сегментите. И сметни колко ще ти излезе цялата интервенция. (Лично мнение разбира се. ) Редактирано 22 Януари, 2012 от civicgonemad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 22 Януари, 2012 Да добавя, че е хубаво да използваш всмукателен колектор от D16z6 и дросел на 60мм (стават от b16, b18, h22, h23) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikis 1 #4 Отговорено 22 Януари, 2012 По въпроса с буталата... ползвай си твоите ама им смени сегментите. И сметни колко ще ти излезе цялата интервенция. (Лично мнение разбира се. )Да ще ги сменя както лагери основно биелни саиденител гумичко на клапани и всички гарнитури по мотораа да сметна колко ще ми излезе какво имаш предвид дали си струва или ? излиза ми някаде около1000лв групо без работата имам човек които няма да ми земе пари поне за зглобяването на мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 22 Януари, 2012 Ако сменяш лагери... АКО има нужда ги сменяш моя съвет е да шлайфаш вал-а. Щото ако сложиш осреднен размер е рисковано. Ами да... дали си струва. Все пак си е цифра. Ама пак зависи колко ще намериш главата и другите работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikis 1 #6 Отговорено 24 Януари, 2012 ами благодаря колега за съвета мисля да го послушам и да си ползвам моите бутала а за вала като му дойде времето щети пиша да ми обясниш по-подробноБлагодаря!Хайде колеги само това ли можем да добавим все още изчаквам за да видим ако има нещо пишете!Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #7 Отговорено 24 Януари, 2012 (Редактирано) Ей,нали ти казах нещо,бе...Ела да поговорим и да погледнеш.На лични ще ти оставя номера ми....Не на колата...на Джи си ема И между другото,слушай какво ти пее Sako,писал е пост малко по нагоре Редактирано 24 Януари, 2012 от RadoslavKZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове