pipon4o87 84 #1 Публикувано 20 Януари, 2012 здр. колеги ,въпроса ми е : ставали от 6 генерация на 5-та климатика .т.е. този радиатор от парното ? или цялото парно с радятори да се сложи на 5-та генераця ? мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #2 Отговорено 20 Януари, 2012 става по принцип ако слагаш комплект целия климатик, иначе има разминавания във фланците. но може да случиш и на еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 20 Януари, 2012 Не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pipon4o87 84 #4 Отговорено 20 Януари, 2012 много сам ви благодарен за информацията :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #5 Отговорено 21 Януари, 2012 Аз на пролет ще слагам климатик но на 6-та генерация, там предполагам си вземам направо всичко от сивик 6-та генерация и няма да имам проблеми нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
new 0 #6 Отговорено 21 Януари, 2012 (Редактирано) да няма да имаш Редактирано 21 Януари, 2012 от kokodaf Ð�е цитирай коментара непоÑ�редÑ�твено преди твоÑ� ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове