Neophyte 2 #1 Публикувано 20 Януари, 2012 Здравейте,колеги пилотиИмам си от край време проблеми с радиатора,щото 1 спящ полицай ми дойде доста висок и.....Мъчих се по много начини да оправя теча,но не се получава.Тъй като за 4та генерация не намирам много радиатори, а и да намеря са странно скъпи,искам да питам от 5та генерация дали мога да го пригодя и дали ще имам проблеми?А относно термостата,един уж майстор монтьор ми препоръча една добавка за спиране на теча,сложих я и ми прецака термостата.Дали ако промия системата ще прочисти термостата или трябва да го сменя?Мерси за обърнатото внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 20 Януари, 2012 (Редактирано) Няма да имаш проблем,ще охлажда.Аз съм с д16з6 мотор от 5г. в ЦРХ 2г. които е с радиатор като на 4г. и няма проблем с охлаждането.Обратното няма да е проблем. Можеш да го монтираш примерно по този начин а относно термостата,по добре си го смени.Снимката е от ЦРХ 2г. на колегата yajo. Редактирано 20 Януари, 2012 от tony-asa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #3 Отговорено 20 Януари, 2012 Ще стане от 5-та на 4-та ,аз карам така но имай в предвид че на 5-тицата радиатора е по висок и долния му край идва по ниско за да можеш да си затвориш капака а и трябва да си направиш планки с които да го захванеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #4 Отговорено 3 Февруари, 2012 Ще стане от 5-та на 4-та ,аз карам така но имай в предвид че на 5-тицата радиатора е по висок и долния му край идва по ниско за да можеш да си затвориш капака а и трябва да си направиш планки с които да го захванеш това ще ми е проблем, защото мен и в момента ми е ниска как да е, това ще го оправя. Термостата вече трябва да оправя, щото и парното ми спря вече заради него май<_< Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове