Jump to content
Fiend

Акордеона ми е като дискотека

Recommended Posts

На скоро имаше подобна тема на колега със седма генерация, но нещо не я намирам и за това пускам за моя "конкорд". Проблема се появи преди няколко месеца когато реших да включа подгрева на задното стъкло заедно с комбинация от обдухване на предното стъкло с климатика, фаровете ми почнаха да мигат и хората си мислеха, че им примигвам за полицаи. Първоначално реших, че е масата защото беше много разпокъсана и се държеше на фантазия, но след като я смених проблема си остана. В последствие се сетих, че радара ми има опция да показва какво е състоянието та токовете и по-него се светнах, че пущината не може да компенсира натоварването и при повече товар падам на 12,8/12,9V. На този етап съм поръчал реле-регулатор от Bosch но пусти късмет, ще го чакам още седмица най-вероятно защото реших да си поръчам точния номер за "конкорда" и да пропусна заместителите които уж нямат никаква разлика и програмата на Bosch ги вади като заменяеми части, само цената е различна в полза на моето и то с 40лв., и съвсем леко характеристиките. Та ако случайно някой по-запознат с токовете да каже дали има някакъв шанс и диодния блок да тръгнал да издава багажа и има ли начин за неговата проверка и като цяло дали съм в правилна насока, че колкото повече чета толкова повече се обърквам :D Поздрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Увери се , че нямаш изгоряла крушка по фарове-стопове ;) При 5-та Акорд като ти изгори задна крушка на стоп-а почва да светят всички датчици по таблото и да пищи май - може да е нещо от сорта .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-таблото ми не свети нищо като датчик или контролна лампа а цялото осветление на автомобила премигва, даже когато свалям или вдигам странично стъкло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оборотите на автомобила падат ли като си на място и включиш повечко датчици ? Провери ли дали всички бушони са ти наред , при мен на Сивика при изгорял бушон на късите или и аз вече не знам на какво беше колата се държеше доста странно - от към ел.уредите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оборотите падат и много бавно се стабилизират. Ако имам изгорял бушон все нещо предполагам няма да работи и ще разбера, но ще проверя все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Увери се , че нямаш изгоряла крушка по фарове-стопове ;) При 5-та Акорд като ти изгори задна крушка на стоп-а почва да светят всички датчици по таблото и да пищи май - може да е нещо от сорта .

Аз съм с 5-та Акорд, горяла ми е крушка на стопа, и никакви датчици не са светили !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом имаш промяна и в оборотите започва да ми намирисва на алтернатор :( Най-добре отиди при специалист да направи нужните замервания . Радко не казвам , че на всички Акорди е така , конкретно на 5-та комби колега е споменал това във Форума ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...