NightFox 10 #1 Публикувано 15 Януари, 2012 Здравейте колеги, много хора ми казаха, че ако искам да живне малко моята каручка(75 коня), трябва да сменя гарнитурата на главата. Въпросът ми е - каква точно трябва да сложа и наистина ли ще живне ... Отделно мисля да махна катализатора, тъй като е вече на 165к км и сигурно му е време вече, та барем са и отпуши малко. Ако имате някакви съвети, как да я накарам да върти предните колела повече, ще са добре дошли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #2 Отговорено 15 Януари, 2012 И аз като тебе съм 75 кончета и беше супер мудна мойта количка. Съветвам те да започнеш с обичайните работи масло филтри много важно е ГОРИВНИЯ филтър, аз от него усетих най-голяма разлика, сипи си и добавка към горивото , а отностно катализатора ми ддз едни казват махай го , други казват не го махай... твоя воля ма за мене без него повече ще ти дърпа Отностно гарнитурата аз още се колебая.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #3 Отговорено 15 Януари, 2012 My link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) За процедурата, която и колегата отгоре ти е драснал, не се сменя гарнитура на главата, а тази под дросела на всмукателя... Иначе по твоя въпрос идеи са дадени много - порови се във форума и през това време си мисли с колко пари би се разделил..Поздрави. Редактирано 15 Януари, 2012 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #5 Отговорено 15 Януари, 2012 Няма какво да се колебаете! в карада гарнитурата струва 7 лева, сменя се за 5 минути и колата тръгва определено )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NightFox 10 #6 Отговорено 15 Януари, 2012 От къде мога да си я поръчам тази гарнитурка, че да ми я доставят в Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове