Jump to content
NightFox

Сменяне гарнитура на глава д14а3 сивик 6

Recommended Posts

Здравейте колеги, много хора ми казаха, че ако искам да живне малко моята каручка(75 коня), трябва да сменя гарнитурата на главата. Въпросът ми е - каква точно трябва да сложа и наистина ли ще живне ... Отделно мисля да махна катализатора, тъй като е вече на 165к км и сигурно му е време вече, та барем са и отпуши малко. Ако имате някакви съвети, как да я накарам да върти предните колела повече, ще са добре дошли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като тебе съм 75 кончета и беше супер мудна мойта количка. Съветвам те да започнеш с обичайните работи масло филтри много важно е ГОРИВНИЯ филтър, аз от него усетих най-голяма разлика, сипи си и добавка към горивото , а отностно катализатора ми ддз едни казват махай го , други казват не го махай... твоя воля ма за мене без него повече ще ти дърпа :)Отностно гарнитурата аз още се колебая....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За процедурата, която и колегата отгоре ти е драснал, не се сменя гарнитура на главата, а тази под дросела на всмукателя... ;)Иначе по твоя въпрос идеи са дадени много - порови се във форума и през това време си мисли с колко пари би се разделил..Поздрави.

Редактирано от Petar Petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да се колебаете! в карада гарнитурата струва 7 лева, сменя се за 5 минути и колата тръгва определено :)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде мога да си я поръчам тази гарнитурка, че да ми я доставят в Бургас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...