Jump to content
lubosilvi

СВЕТНА ЧЕКА СЛЕД СМЯНА НА ДЕЛКО

Recommended Posts

Здравейте колеги преди няколко седмици акорда спря изведнъж изгуби тоци и угасна днес след като смених бобината и комутатора и капачката на делкото колата запали веднага но след като повървя няколко миунути светна чек-а и сега свети и ме дразни. Колата си върви без проблем но чек-а свети! интересното е че като дам на контакт светва прави си диагностика и изгасва и след като я запаля след няколко секунди гасне мислех че е заради газта но преди никога не е светила а и свети като превклуча и на безнзин!!!! Някой някакви идеи??? Колата е Акорд Аеродек 1995та Ф20Б3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оппааа, за такава диагностика си требе зелен фасул!Може и грах!Ако нищо не помогне, закачи кламера, или бегай в сервиз, за компютърна диагностика!п.п. А каква е вероятноста двете да нямат нищо общо?! Чека да свети заради нещо негово си, а не заради това, че си бърникал делкото?!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми светна днес след "ровичкане" по делкото. Мисля, че е от буксата на делкото отгоре при мен проблема. Не знам дали и при теб ще е от това, но и аз съм на мнение, че трябва да направиш диагностика.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...