vasilis 1 #1 Публикувано 12 Януари, 2012 Здр-те колеги, след много дълга почивка ПАК СЪМ ТУК!!! С любимия си модел 5-ти хеч 1.3 с всички екстри/без клима и кожа/ето го и него http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11321728219306117 От СМОЛЯН до ВРАЦА Та питанката заслужава ли си? И ще бера ли нерви при евентуален монтаж на АГУ.....Предварително благодаря на колегите дали своето мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadow-honda 1 #2 Отговорено 12 Януари, 2012 (Редактирано) колега за тези пари си е супер далавера аз имам същия двигател и съм многодоволен 7.8 смесен разход на бензин 8.5 на газа и тази е с айрбег,черен салон и ел.огледала което е рядкост за този моделземай и не се чуди(е много хора се подиграват за 1.3 двигател във този форум макато отидеш на бензиностанцията и пей сърце в сравнение с другите) Редактирано 12 Януари, 2012 от shadow-honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savata84 0 #3 Отговорено 13 Януари, 2012 Колега не се замисляй изобщо за газовата направо слагай, аз карам същата хонда вече две години на газ и нямам никакви проблеми при -10 градуса пали от четвърт, кара се само на газ и върви супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 13 Януари, 2012 (Редактирано) Става. Работи си коректно. Няма да имаш ядове. Само настройката и това е.п.п. Въздушен филтър на 5к. Един джокер- отиваш на настройка. Пускаш всичко-фарове, парно на макс и задния нагревател и тогава. Иначе после ще падат оборотите. А относно филтъра-избери си марка и го сменявай само със същия. Иначе пак настройка. Отделно, като го паркираш го обръщай на бензин. Помпата ти е на вала и като го караш на газ изпарява по малко. После може да не запали от 1/4 п.п.2 Зимата, на под -5 ако го караш на газ ще се вкараш в преразход. От 8 отиваш на 9 и нагоре. За целта я изчаквай на място 1-2 мин и тогава на газ Редактирано 13 Януари, 2012 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове