Jump to content
krasi89

Хонда Акорд 98 2.0 тди

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам голям проблем с моята хондичка. Наскоро дърпах едни ръчни, и след това се чуваше тракане и лопане от предницата като минавам през неравности. Днес ходих на майстор и ми каза, че било от десния горен шарнир, но не можело да се смени само той, а целия носач, също така и две биалетки. Смяната на всичко ще ми струва около 250 лв като само носача е 160, искам да попитам вярно ли е това, че не може само шарнира, а трябва целия носач, и ако някой тук има морга или някой акорд за части да ми пише, че това ми се вижда хипер висока цена. Благодаря ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маани го тоя майстор - иди при друг.Горен шарнир се сменя без носача.Да почерпиш! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само шарнира ли е заминал или и тампоните на носача?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменя се само шарнира,цена от 25 до 50лв,само че огледаи стоиките на носача в които са и тампончетата на самия носач(и те се сменят и продават отделно) .Внимаваи само че шарнирите ги продават в 2 варианта,разликата е в външния им диаметър така че по добре премери първо стария,или зимаи от магазин кадето можеш да го върнеш или смениш при евентуална грешка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...