fenabg 2981 #1 Публикувано 26 Декември, 2011 Наскоро захванах да си правя едно црв 98г ма беше целунато .Та от целувката се пукнали и двата чувала и на волана и на пасажерското място.Бе направо да питам от каде да си купя капачки -пластмасовите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #2 Отговорено 27 Декември, 2011 Извинете, но не мога да се сдържа! Ако поради липса/не сработване/ на еърбеците, някой, който и да е той, се очисти /пази боже/, няма ли да ви е съвестно?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 27 Декември, 2011 Мале аз пък грам няма да се здържа .Колега Я прочети какво съм написал ,колата си я правя за мен !!! и си има всичко .Трябват ми капачките че тях не ми ги дадоха с аербеците .Сега по ли ще ти е съвестно и спокоино? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 2 Януари, 2012 е никои ли няма идея .Аербеци намерих 10 пъти по лесно от капачки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове