Jump to content
rothmans101

Регистрация в КАТ

Recommended Posts

Здравейте колеги,купих си нова кола която не е с софийска регистрация,има ли начин при регистрацията в КАТ-София да си запазя старата регистрация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно колега виждам че си запознат,а как стоят нещата с прегледа,трябва ли да правя нов преглед с новата регистрация при положение че има преглед който важи една година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че всичко си минава по каналният ред т.е проверка да не е крадена както "нов внос" , само че без преглед след като има такъв издаден в БГ.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де ама в прегледа ще е със старите номера при положение че са и сложи ли нови.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прегледа ти остава,само трябва да смениш талоните и номерата,като номерата ти ги свалят там и ти после ги връщаш на гишето и си чакаш новите. Щом колата има преглед,даже не ти гледат светлините,само сверяват номерата на шасито и двигателя.(информацията ми е от преди 10 дни,но става въпрос за Пловдив) Дано съм помогнал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На талона за ГТП отзад има номера на рамата на автомобила.Ползваш си същият знак и ако те проверяват казваш за смяната на регистрацията на авт-лаПубликувано изображение.Стикера също доказва това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...