krasi89 0 #1 Публикувано 26 Декември, 2011 Понеже понякога имам проблем със паленето сутрин, което може да се дължи на акумулатора, а може би не, искам да попитам колко подгревни свещи има тази Хонда? Ходих при майстор и той ми каза, че виждал само 3, и четвъртата била "скъсана" . Възможно ли е това или автомобила си е наистина само с 3 свещи? Мотора е 20T2N Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 26 Декември, 2011 Точно при този двигател има модели с 3 свещи, има и с 4 ..Четвъртата се пада зад помпата и не се вижда, за това трудно някой може да ти отговори кой точно модел е твоята, без да види двигателя .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #3 Отговорено 26 Декември, 2011 Дано не бъркам, но мисля че до м.октомври 1998г. са с 3 свещи, а след това /след фейслифта/ са с 4. При модела с 3 свещи, както ти каза вече колегата преди мен, мястото за четвъртата е зад помпата, но има само засек на блока - повърхността, там където трябва да е отвора е равна, ако свещта е скъсана това ще личи ясно. Ако искаш мога да направя снимка и да я пусна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sandman 5 #4 Отговорено 8 Януари, 2012 Повече от 90% от тези агрегати са с 3 подгревни свещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове