Jump to content
hahy

Седалки от CRX

Recommended Posts

Здрасти начи :D Ше монтирам на 5та хеч седла от CRX. Питането ми е за шините конкретно ако някой е монтирал и помни слагат ли се планки някакви или си идват на дупките дето са и оригиналните. Ще си ползвам мойте релси от хеча. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш си седалките и пробваш :blink: Ако идват на оригиналните дупки -не ти трябват планки, ако ли не идват- ти трябват :lol: :lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е ясно, идеята ми беше ако има монтирани вече да се каже с точност стават или ако не планките се праат така и така ... ама карай , утре ше се разбере ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не стават директно, трябва да позаваряш малко. Не помня планките вече как точно се слагаха, но ти може да поснимаш малко утре, за да го има тука за бъдещите тунери. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш релсите от Сивика и ги слагаш на мястото на тези от рекса...почти 100% съм сигурен, че не стават директно БОЛТ ОН... Предполагам, че за ХЕЧ говориш...Иначе има много хора с такава интервенция, изчакай и те да си кажат компетентното мнение, за да не се окажем в грешка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не стават директно,ще иска преправяне.Аз в Дел Сола сложих от ЦРХ ВТ и бая си поиграхме с майстора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци, напрао родих багер, немаха нищо общо със северния елен тея седалки, ама ги измамих и сега нема толко удобна кола. Беха шини, дупчене, мерене, флексове псуване , студ най-вече.... :lol::blink: Благодаря на всички отзовали се, очаквах да ми е възможно най-гадната трансплантация :) Весла Коледа на всички :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...