Deaster 0 #1 Публикувано 21 Декември, 2011 Карам Honda Civic 98 година английска зглобка.Снощи ударих някъде купето отдоло с камъче и колата изгасна сама.От тогава няма палене,пробвах с бутане - нестава.Гледах за откачени маркучи течове на бензин или масло,няма.От какво може да е,тези коли имат ли датчици които при удар от долната страна на купето колата да изгасва сама и да трябва да се изчисти с кабел?Немога да намеря никъде полезна информация за колата си,ако можете да ми дадете и някои полезен link.Поздрави ! ! ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 21 Декември, 2011 Като дадеш на контакт светват ли лампите на таблото,чуваш ли помпата за бензина,върти ли стартера,какъв двигател е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deaster 0 #3 Отговорено 21 Декември, 2011 (Редактирано) Като дадеш на контакт светват ли лампите на таблото,чуваш ли помпата за бензина,върти ли стартера,какъв двигател е?Лампи светят.Стартера върти нормално.Помпата и тя се чува.Двигателят е 1.4IS 90hp бензин.Възможно ли е да има въпросните датчици? Редактирано 21 Декември, 2011 от Deaster Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #4 Отговорено 21 Декември, 2011 Следваща стъпка е да провериш имаш ли ток до свещите.Нещата маи отиват към бобина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #5 Отговорено 22 Декември, 2011 Inertia fuel shut-off switch - намира се, като отвориш жабката - зад нея. Натискаш бутона и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #6 Отговорено 22 Декември, 2011 Този бутон не спира ли помпата, щото човекът казва, че помпата работи!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #7 Отговорено 22 Декември, 2011 Така е, спира помпата. Мен ако питаш, обаче, колегата по инерция е казал, че помпата работи... И в двата случая, няма да навреди, ако натисне въпросния бутон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #8 Отговорено 22 Декември, 2011 провери ли дали стига бензин до мотора да не си смачкал бензинопровода отдолу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #9 Отговорено 25 Декември, 2011 Бутона не е зад жабката ,а зад централната конзола долу ниското, можеш да го напипаш като бръкнеш между педала за газта и конзолата, отгоре е гумен...натискаш го и пробваш да запалиш...Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #10 Отговорено 27 Декември, 2011 Не е задължително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #11 Отговорено 28 Декември, 2011 Това на схемата май не е английска сглобка,като колата на автора,а японска. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #12 Отговорено 30 Декември, 2011 Не е задължително на всички английски сивици 6 ген е там където съм написал в първото ми мнение...а схемата е за японка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #13 Отговорено 30 Декември, 2011 (Редактирано) @^ Прав си. Така е.П.П. Много ме кефи как сам си вдигаш репутацията Редактирано 30 Декември, 2011 от LAMER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове