TEHKO 49 #1 Публикувано 20 Декември, 2011 имам болка за умиране.... днес валя дъжд по продължително и сивика ми се напълни с вода ! поне разбрах че няма дупки отдолу по корема защото е пълна като леген 2-3пръста вода е събрала ... и така забелязах че прави точка на предните 2стелки може ли някой да ми каже от къде минава тази вода защото едното място си е доста опасно все пак бушони има там! а другото от парното под жабката от къде ще тръгне тя вода.. случва ми се за 2ри път това нещо но първия път си мислех че е от вратата защото имаше РЕКА днес мисля да разглобя пластмасата която е за чистачките да проверя дали има каналчета за оттичане на водата и дали не са запушени с някое листо ии някой ако ми предложи добър вариант как да махна сега водата защото представяте си под гумената стелка какъв е ужас и ще мухляса 100000000% днес цял ден карам на пуснато парно на 4 в краката да духа и на отворен прозорец и ефекта е минимален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #2 Отговорено 20 Декември, 2011 (Редактирано) Имаш ли шибидах ? Редактирано 20 Декември, 2011 от atoma ИзбÑ�гвайте цитатите, оÑ�обено ако Ñ�а непоÑ�редÑ�твено преди вашиÑ� поÑ�Ñ‚. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 20 Декември, 2011 да но проблема не е от него един колега ми подсказа да разглобя пластмасата на чистачките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 20 Декември, 2011 И аз имах този проблем. Оказа се маншона на кабелите от купето към двигателя беше пробит заради старата аларма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #5 Отговорено 20 Декември, 2011 И от кум пасажера ми протече през вентилатора на парното заради една гума под пластмасата на чистачките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #6 Отговорено 20 Декември, 2011 почисти си улуците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #7 Отговорено 20 Декември, 2011 Като казваш, че пролема не е от люка имаш предид, че си проверил отводняващите го маркучи и не са били извадени, запушени или нещо подобно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #8 Отговорено 21 Декември, 2011 шибидаха се оттича перфектно капе си вода до калниците без никакви проблеми и другото е че е идеално зазимен точно поради такива страхове тази вечер ще разглабям тия работи че нещо не ми остава време и атмосферните условия не отговарят ще постна снимки с решението на проблема и си мисля че и аз имам проблеми с кабелаците от стари-нови аларми! ПЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #9 Отговорено 31 Януари, 2012 проблема е решен- като съм барникал кабелите на таблото съм откачил маркуча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове