tro6evo 1 #1 Публикувано 15 Декември, 2011 Първо да се извиня ако спамя с темите които пускам ! Ако трябва админите да ги трият другите ...И сега към въпроса .. Счупи ми се шапчицата на крушката във фара която е и ми дере по рефлектора , сега се пробвам да го разлепя ама нещо не ми се получава ,а и нямам много време да се занимавам и колата май не и се седи без 1 око , някой има ли представа къде мога да отида да ми го бахнат да направя трампата с шапчицата от другия фар и да ги залепят ???? Ще съм ви много благодарен ако в най скоро време някой отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 16 Декември, 2011 къде не зная но сваляш фара махаш металните скобки(ВНИМАТЕЛНО) и нагряваш с топъл въздух после с нож разлепяш ииии като си направиш там шапчиците слагаш силикон като нанасяш много старателно и добре за да оплътниш добре че после ще има тема изпотява ми се фара! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 16 Декември, 2011 Аз тези черпаци съм ги махнал и фара свети много по добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #4 Отговорено 16 Декември, 2011 Попринцип знам че се нагрява с горещ въздух ама 1во че го нямам 2ро .. както казах нямам почти никакво време .. за това ако има някъде където ги правят .. но в крайна сметка ще ги разлепя сам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #5 Отговорено 16 Декември, 2011 (Редактирано) Питай някой авто бояджия. Иначе ако сам решиш да се справиш ше иска доста нагряване за да успеееш да отплепиш стъклото на фара. Ето една тема по въпроса:Фарове Редактирано 16 Декември, 2011 от martins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #6 Отговорено 16 Декември, 2011 Въобще не е толкова трудно да се отвори фара. Аз моите ги отварях със сешоара на жената , нагряваш и опъваш по малко от всяка страна и се отваря. После по същия начин се затваря и не отнема повече от половин час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #7 Отговорено 16 Декември, 2011 (Редактирано) Той тоз сешоар на жена ти направо чупи всички рекорди аз снощи се пробвах ама му идва слабичък Редактирано 16 Декември, 2011 от kokodaf Ð�е цитирай коментара непоÑ�редÑ�твено преди твоÑ� ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 17 Декември, 2011 Колега, аз карам 6та японка и преди 4-5 дена си направих фаровете черни сам, е не сам с помощ от приятели, но...Елементарно е - свалящ фара, махаш всичките му крушки и машинки, пускаш фурната да нагрее добре (на най-топло, около 250 градуса.) слагаш фара вътре и затваряш за 2, макс. 3 минути, вадищ го (ПАРИ!!) и с помощ от някой го разлепяш внимателно (веднъж тръгне ли е готов )отвертки 1-2 са много полезни. Като си готов с 1 силикон го минаваш по фугата и залепяш обратно. Моите ги минах 2ра ръка силикон по фугата след 6-7 часа и за сега са по добре от преди дори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #9 Отговорено 17 Декември, 2011 Благодаря ви колеги Вчера го пъхнах във фурната на 180 градуса разлепих го поизчистихго както сметнах за добре .. после махнах кирливата шапчица и пак го залепих минах и един път от горе по фугите направо по целия фар ии го сложих ... смятам че няма да ме накара пак да го отворя за сега карам без да сум му свързал крушката ,че май не е засъхнало все още на макс ама довечера и нея ще я вкарам в движение ))) ама това с фурната си беше най добрия вариант , един дядо ми го говореше и ми каза как става фокуса Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове