GS= 84 #1 Публикувано 13 Декември, 2011 Здравейте! Тъй като колата не е със оригинална броня, оригиналните подкалници идват тесни. Някой преправял ли е оригиналните подкалници или е правил нови? От какъв материал и как са съединяват (лепене, нитове и планки, шиене...) Всякакви мнения и препоръки биха били полезни. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio-27 2 #2 Отговорено 3 Януари, 2012 И аз се интересувам някой ако знае да ни посъветва! Ще бъде от полза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 3 Януари, 2012 От друг за донор ,режеш праче и напасваш.После от външната страна се излепва с поялник/100ват/ и се заглажда .От вътре с телени мрежички се скрепва ,греят се и се набиват в материала ,кат се внимава да не излязат на лицето.Досега съм направил много шчупени брони и пластмаси и ядове намам . Има колеги които могат да подвърдят ползвали са ми услугите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове