Jump to content
hondaraa

Едно купе се нуждае от настройка

Recommended Posts

Колеги една турбо палавница , има нужда от човек в Пловдив който наистина знае как се настройват турбо хонди , защото явно по големите сервизи не са от най - запознатите .Надявам се тук да намеря правилния човек и да заработим както трябва :)Поздрави .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро и Чавдарhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=50183

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бих ти предложил да си направиш една разходка до Шумен ;)там е човека :Phttp://gefis-garage.com/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, и аз бях в Шумен и съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги една турбо палавница , има нужда от човек в Пловдив който наистина знае как се настройват турбо хонди , защото явно по големите сервизи не са от най - запознатите .

Надявам се тук да намеря правилния човек и да заработим както трябва :)

Поздрави .

Добре прецени какви цели гониш! Не си описал за каква кола става дума, какви модификации има и с каква цел се прави. Ако е Д16 с малко турбо, фабрична бенз.помпа и искаш да съскаш по улиците - никви грижи, ще я направим. Ако гониш големи стойности, инвестирал си парички и искаш да изстискаш максимума от конфигурацията - направи го на Дино Стенд - има и в ПЛД има и в Шумен и СФ - важно е да се довериш на човека, а не да се чувстваш сякаш си се прежалил някой да ти пипа колата и да те е страх!

Бяхме настройвали в движение на колега Д16-ка с Т25... след 1 год завърши проекта и я настройваха на Дино - ако не се лъжа извадиха 5-6коня повече при същото налягане, благодарение на фина игра с предварението. Аз бях доволен, че на фона на ~200коня, съм извадил 195коня с настройка на улицата. Тези 5 коня повече бяха за да се стигне максимума от конфигурацията и турбото, щото то си беше на ръба...

3 месеца по-късно получи по-голямо турбо и повече кончета, което пак настроихме на улицата... вече 1 год няма грижи ;-) и сега като иска 10коня повече, само цъка бууст-контрола :P

Пак повтарям - прецени какво искаш, инвестирай парите си разумно и СПОРЕД ЦЕЛТА! :zen:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...