honda accord 88 34 #1 Публикувано 11 Декември, 2011 Питам понеже си купих много странни задни биалетки - Монро ( изписано на метала все едно с питон и чук). На кутийката няма баркод,а залепен. Просто питам за мнения- проверих и в сайта на Монро - за окачване нищо не открих?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 11 Декември, 2011 Произвеждат и шарнири и накрайници и тампони за окачване .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 12 Декември, 2011 Не произвеждат,а пакетират не лоши неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #4 Отговорено 12 Декември, 2011 Добре,за сега ще приема че са Монро. За момента нямам отговор от предатавителите им за Европа. Записах кога и в колко часа съм ги сложила- броя им всеки миг на колата. п.п още чакам отговора на Монро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #5 Отговорено 13 Декември, 2011 (Редактирано) http://www.tenneco.eu/uk-en/231/press/-tenneco-launches-line-of-monroe-branded-steering-and-suspension-partsЕто, от техния сайт официално съобщение. Спи спокойно.Monroe заедно с Walker са част от групата Tenneco. Редактирано 13 Декември, 2011 от keel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 13 Декември, 2011 Не произвеждат,а пакетират не лоши неща А щампите кога ги слагат, при пакетажа ли ? .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 13 Декември, 2011 Не произвеждат,а пакетират не лоши неща А щампите кога ги слагат, при пакетажа ли ? .. Не съм виждал още щампи по частите за ходова част,но не съм ползвал и много такива.До сега това което съм вземал винаги е било на друга фирма в опаковка на Монро,но може и да греша знам ли........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #8 Отговорено 13 Декември, 2011 Мен точно надписа ме усъмни - доста "дивашко изпълнение" за марка като монро. Не че е голям проблем за много пари,но просто вече на нищо да нямаш вяра. Все пак искам да знам какво има по колата (като качество)п.п За жалост не намерих статистика за ПТП в следствие на счупена>дефектна част или лош майстор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #9 Отговорено 14 Декември, 2011 Спокойно, карай си колата и забрави за статистиката ..Със сигурност ще надхвърлят очакванията ти, все пак са правени в Белгия, а не в Китай или Сингапур, като биелетите на Туйнс и 555 от Евро07 .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #10 Отговорено 14 Декември, 2011 (Редактирано) Сменени са на 09.08.11г - с радост ще споделя когато грохнат Редактирано 14 Декември, 2011 от honda accord 79 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове