Jump to content
gamencerista

Продавам си красавицата

Recommended Posts

Здравейте колеги, след налегналата ме мания да карам VTI се налага да продам така обичаното от мен купе 5 ген. Доколкото знам колата е с история във форума, купих я оттук, а преди това май пак е била форумска :)Малко за колата купих я в завършен вид, направих и рисунката, бях замислил проект със SWAP но реших направо да се качвам 6ген. VTI :)Такаааа по колата преди 2 месеца смених масло, филтри, ремъци, няколко дена след това я снабдих с нов акумулатор Bosch S4, след това и рециклирах рейката понеже протече, рейката е с гаранция до октомври 2012.Забележките са : избила ръжда, изпаднаха 2 декоративни пласмаси на бронята, виещи задни лагери ( смятах да слагам дискове, но просто не намерих, а сега няма смисъл ) Изкърпи ли се колата заспива ;) (В Пловдив намерих морга със съшата и договорих калниците по 35 лв ;) )Колата съм си я гледал, преди да я купя много исках такава и след като я купих се убедих че ще карам вече само Хонда. Затрупаха ме с бартери за Браво, 318-ки и Голфове. Бартер правя само за VTI или друга Хонда ако ме грабне :) С доплащане от мен :lol: Ето обявата на колата : http://www.cars.bg/u467209Цената за форума е 2500 :cool: От София съм, няма как да я пратя с Еконт :P 0899 94 25 93 - Жоро. Притеснявайте ме по всяко време :)

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2000 лв до края на месеца или си я оставям за части за следващата :) Приемам предложения за всички неща по нея :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...