dstanev 0 #1 Публикувано 7 Декември, 2011 колеги , имам странен проблем с Jazz-a , на празен ход в интервала между 1200-1500 оборота , леко претриса мотора, и когато се опитам на първа да тръгна бавно в тези обороти , колата подскача. ако тръгвам с 2000 оборота , няма проблем, та въпроса ми е ако са за смяна свещите, да ми препоръчате дали Denso ili NGK , В момента е с NGk , но не знам дали ще намеря оригинални такива , а пъй Хондата е със 8 свещи , дайте съвет... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 8 Декември, 2011 Да те питам задния ред на свещи като ги смени зацапани ли бяха ? Имах Джазз , който имаше идентичен проблем , ако може да се нарече проблем . Причината според мен се състои във вече замърсен ЕГЕР клапан , който с времето натрупва мръсотия и трябва да се прочисти . Нямаш грижа да сложиш каквито и да е от двете марки свещи Пробвал съм ги и двете . Грешки предполагам не ти дава ? Ако имаш съмнения и си от София мини през Омбре сервиз , да те прегледат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове