DIDDO 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2011 Здравейте колеги! Предстои ми да изготвя курсова работа по информатика на свободна тема.След дълго мислене се чудих каква да бъде тя и се сетих да пиша за любимата ни марка ХОНДА. Можели някой да ми помогне да набавя необходимата информация и съставянето на няколко таблици с помоща на MS WORD,EXEL и P.POINT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 6 Декември, 2011 Погледни тук --> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46090 Сигурен съм че ще ти е полза! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #3 Отговорено 7 Декември, 2011 Какви таблици точно ще правиш? Каква информация ти трябва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #4 Отговорено 10 Декември, 2011 (Редактирано) Не искам никой да обидя, но колега ти ще пишеш курсова работа по Информатика, а имаш нужда от помощ в изготвянето на "няколко таблици с помоща на MS WORD,EXEL и P.POINT".. Аз ли съм от старата школа или вече и с Powerpoint и Word се правят таблици.. И на какво по-точно ви научиха ако не можеш да направиш една таблица на Word, един документ на Powerpoint, да не говорим пък една презентация на ExCel И въобще каква курсова работа е да събереш случайна информация (на "свободна тема") и да я набуташ в два офис документа?! Нищо лично, но нямам думи. Успех колега!!! Редактирано 10 Декември, 2011 от В16А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 10 Декември, 2011 Ако ти трябва техническо инфо за ремап и това на какъв принцип работят Еку-тата и тн виж pgmfi.org; Ако ти трябват общи приказки let me Google that for you Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове