pavcho85 1 #1 Публикувано 1 Декември, 2011 Здравейте имам Акорд 7ген. и преди няколко дни забелязах,че не ми свети мигача в лявото странично огледало.Искам да попитам някой има ли представа от къде идва проблема и как става смяната на крушките?И възможно ли е да изгорят всички? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 1 Декември, 2011 Мигача в огледалото е с лед диоди, ако не се лъжа. Би трябвало да няма как да изгорят всичките, но не съм сигурен. Само този мигач ли не свети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavcho85 1 #3 Отговорено 2 Декември, 2011 Да само той не свети . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavcho85 1 #4 Отговорено 6 Декември, 2011 Никой ли няма идея каква може да е причината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #5 Отговорено 6 Декември, 2011 Колега, като отвориш вратата по средата има един кабел.Трябва да има гумена обвивка, за да не се къса. Това всъщност е букса (куплонг) през него трябва да минават централното, ел стъкла , огледала и други шукарии. Та мисълта ми е, че често съм виждал този куплонг да се вади от вибрации, или от лошо поставяне при монтаж на аларма. Провери го и пиши. П.С. Не съм виждал до сега изгорял LED Btw. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове