v1k7or 34 #1 Публикувано 24 Ноември, 2011 Колеги къде във Варна могат да ми изрежат 2 тефлонови гарнитури ?И една молба: някой колега от Варна, който има гарнитура от всмукателен колектор за д серия/може и използвана/, ако може да ми услужи, за да бъде изрязано по нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 24 Ноември, 2011 На уличката на глухите, от лявата страна в посока към блоковете. Влиза се в нещо като дворче, отпред на улицата имаше няква барака за вестници или закуски, нещо такова. Там режат всекви гарнитури. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 24 Ноември, 2011 Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 25 Ноември, 2011 Точно там, може да се ориентираш и по това, че в дворчето има и сервиз и лепят и брони. Това за гарнитурите е по средата, вътре има една женичка, тя е майстора на гарнитурите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 25 Ноември, 2011 Днес отидох, но беше късно и бяха затворили. Утре ще отида пак, пише че работят до 14:30 в събота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #6 Отговорено 25 Ноември, 2011 Малко offtopic... А каква е целта на тефлоновата гарнитура? В смисъл защо не обикновена? Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 25 Ноември, 2011 Аз събота ходих, но иди по на време, че мен ми казаха около 1 час да се разходя преди да си зема гарнитурата. Да не останеш за понеделник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #8 Отговорено 26 Ноември, 2011 Отидох вече, лелката ми обяви цена от 21лв. за гарнитура за дросела, всмукателния колектор и още една малка гарнитурка. Мисля, че цената е добра ще ви кажа какво и качеството, след като ги взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 26 Ноември, 2011 Да дам мнение и аз тогава, 12лв за медна 3 слойна гарнитура (2 слоя мед с нещо между тях) за снадката на изпускателния колектор (където 4-ката се съединява с 2-ката), малко дебела стана но пък вече не ми мирише в колата на изгорели газове. Много яко я беше направила, с едни обръчета на дупките. Аз съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове