Jump to content
v1k7or

Рязане на гарнитури

Recommended Posts

Колеги къде във Варна могат да ми изрежат 2 тефлонови гарнитури ?И една молба: някой колега от Варна, който има гарнитура от всмукателен колектор за д серия/може и използвана/, ако може да ми услужи, за да бъде изрязано по нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На уличката на глухите, от лявата страна в посока към блоковете. Влиза се в нещо като дворче, отпред на улицата имаше няква барака за вестници или закуски, нещо такова. Там режат всекви гарнитури.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно там, може да се ориентираш и по това, че в дворчето има и сервиз и лепят и брони. Това за гарнитурите е по средата, вътре има една женичка, тя е майстора на гарнитурите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес отидох, но беше късно и бяха затворили. Утре ще отида пак, пише че работят до 14:30 в събота ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко offtopic... А каква е целта на тефлоновата гарнитура? В смисъл защо не обикновена? Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз събота ходих, но иди по на време, че мен ми казаха около 1 час да се разходя преди да си зема гарнитурата. Да не останеш за понеделник :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отидох вече, лелката ми обяви цена от 21лв. за гарнитура за дросела, всмукателния колектор и още една малка гарнитурка. Мисля, че цената е добра ще ви кажа какво и качеството, след като ги взема ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да дам мнение и аз тогава, 12лв за медна 3 слойна гарнитура (2 слоя мед с нещо между тях) за снадката на изпускателния колектор (където 4-ката се съединява с 2-ката), малко дебела стана но пък вече не ми мирише в колата на изгорели газове. Много яко я беше направила, с едни обръчета на дупките. Аз съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...