snickersy 3 #1 Публикувано 18 Ноември, 2011 Здравейте всички, ето че и аз се сдобих с Хонда и по-точно Сивик 1,3 ЛС Д13Б2. Сега предстои обслужване на колата и Ви моля да ми помогнете да кажете свои мнения за майстори, сервизи и т.н. Също и за самите части колко горе-долу излиза имам предвид ремъците, филтрите, смяна на маслото!Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 18 Ноември, 2011 Здравеи,честито за количката,много безавариини ти пожелавам! Значи препоръчвам ти Евгени - 0887 460 986 ! Момчето работи много добре!Предполагам някои тук ще потвърди,а за частите като цени не съм запознат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #3 Отговорено 18 Ноември, 2011 rEsPeCtiVe :thumbs1: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #4 Отговорено 18 Ноември, 2011 +1 за Евгени , много е коректен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 18 Ноември, 2011 +1 за Евгени , най-важното е , че е откровен Що се отнася до части - магазин Самурай до бившата дискотека Папараци , Евро 07 на Карловско шосе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #6 Отговорено 18 Ноември, 2011 (Редактирано) +1 за Евгени / Магазин D&V ул Свобода 5 Редактирано 18 Ноември, 2011 от Gencho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobar4eto899 0 #7 Отговорено 29 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, а като информация можете ли да кажете в кой квартал и къде можем да го намерим ? Благодаря ти rEsPeCtiVe Редактирано 29 Януари, 2012 от bobar4eto899 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #8 Отговорено 29 Януари, 2012 Намира се в кв.Кършака,най добре звънни на посочения телефон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #9 Отговорено 1 Февруари, 2012 Ул. "Поп Златан", задънена е. Намира се срещу пощата в Кършияка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #10 Отговорено 2 Май, 2012 +1 за Евгени и аз там обслижих колата.Всичко което са написали колегите е така.Отиваи в каршака ще останеш доволен.Разбран е много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове