HaZe 7 #1 Публикувано 12 Ноември, 2011 преди малко дадоха червен сивик 5-та купе, къде направо мнооо здраво размазан СА рег. За щастие е оцелял и също пътника до него но до колкото разбрах са закарани в болница в не-толкова добро състояние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 12 Ноември, 2011 Аз минах 5-6 минути по-късно от там, на излизане от моя квартал...Пича беше направил мазалото на Линкълн (бившата Обиколна) в Овча Купел....Предницата приличаше на Опел Тигра като го видях челно, после спрях и видях че всъщност това е Хонда Сивик 5-та генерация....Незнам каква маневра е направил, но беше изорал всички дървета около една автобусна спирка, заедно с разни метални прътове и табели по спирката....Колата мязаше на консерва....И мен ми беше чудно дали е оцелял шофьора.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 12 Ноември, 2011 Няколко човека ми се обадиха за да проверят дали това не съм аз. За щастие не е била моята кола и човекът не съм аз. Надявам се, никой да не е пострадал сериозно при катастрофата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 12 Ноември, 2011 Ето инфо:http://www.btv.bg/news/katastrofi-incidenti/story/464168451-Katastrofa_otne_jivota_na_brat_i_sestra_osem_byaha_raneni.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #5 Отговорено 12 Ноември, 2011 Регистрации с номера РР раздаваха миналото лято т.е. колата е софийска от около година и няколко месеца. Дано всичко да е наред с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 12 Ноември, 2011 Дано да не са тежко пострадали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #7 Отговорено 13 Ноември, 2011 искаш да рабреш подробности от първа ръка? прочети в някой новинарски сайт, не У форума на хо...ВКЛЮЧИ СЕ КАПСА..СОРИ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 13 Ноември, 2011 Хондата е доста лошо смачкана... За щастие казват, че няма опастност за живота на хората пътували в нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #9 Отговорено 13 Ноември, 2011 Явно Хондите са влезли в серия: Зверска катастрофа в тунела на "Обеля" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #10 Отговорено 13 Ноември, 2011 Ето инфо:http://www.btv.bg/news/katastrofi-incidenti/story/464168451-Katastrofa_otne_jivota_na_brat_i_sestra_osem_byaha_raneni.htmlТова е на една приятелка съсед.Младо момче е, дано се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #11 Отговорено 13 Ноември, 2011 Снощи гледах репортажа и изтръпнах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове