yoni 4 #1 Публикувано 12 Ноември, 2011 Колеги, имам невероятен проблем с реглажа на предницата ходих къде ли не (Moto expert, и поне още три-четири по-известни сервиза) и на компютъра показва !!!отлични!!! параметри. Проблемът е, че колата дърпа надясно. Какво да правя и къде да ходя.(само при Омбре още не съм ходил да питам кво става). Дайте ми съвет какво да правя. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 12 Ноември, 2011 (Редактирано) МОЖе да имаш криви гуми изкривена джанта не е задължително проблема да е в ходова част.. Редактирано 12 Ноември, 2011 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 12 Ноември, 2011 Завърти си гумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 974 #4 Отговорено 12 Ноември, 2011 Същата работа и при мен беше колега.На 3 места ходих , като последното беше в Бултрако.Сложих нови гуми и проблема изчезна.Незнам каква беше причината след като и старите гуми бяха наред , поне предните но също като теб идеално право всичко и след това тегли.Виж налягането на гумите , да не ти изпуска някоя от тях , че макар и малка да е разликата се усеща веднага.Завърти ги и виж пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #5 Отговорено 13 Ноември, 2011 Има варянт и колата да има удар и да имаш изместена греда!!! тогава какъвто и регулаш да правиш все ще бяга на към страната на удара!!! Имах такъв проблем... просто ти давам още варянти за обмисляне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #6 Отговорено 13 Ноември, 2011 Ако техника правещ ти реглаж, не останови, че колата е удряна /ако е удряна/. Означава, че е абсолютно некадърен. Гумите са основният фактор, за състоянието ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #7 Отговорено 13 Ноември, 2011 Не се притеснявай колега, от гумите е. Всеки път като съм си въртял зимни/летни колата дърпаше на някъде. Даже при едната смяна започна лекичко самичка да си навива волана :ДПС: Реглаж правих преди 1 година и смените са след реглажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове