Jump to content
Димитър Коев

Регистрация КАТ - разходи?

Recommended Posts

Колеги, отивам да регистрирам новата придобивка, но ситуацията е сложна и се чудя колко пари ще ми трябват. (не че е сложна, но имам някои неща, други ги нямам, а не съм регистрирал кола от 3 години и не знам кое как се е променило)Някой има ли актуална информация (от последните 3 месеца да речем)?Моето положение е следното:1. Временни номера2. Месечна ГО изтичаща на 28.11.11 (не знам дали важи само за временните номера?!?!?)3. Платена Еко такса4. Колата е от Италия (трябва ли ми превод на документите?)Благодаря предварително.

Редактирано от Димитър Коев

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом имаш ГО и Еко такса, номерата и прегледа ще ти струват около 60лв.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че няма нужда от превод на документите.А цените предполагам са леко различни спрямо областта. Аз моята я регистрирах преди около 2 седмици, за първоначалния преглед не ми взеха пари, може би защото беше познат човека, и въпреки това с всичките такси в КАТ ми се върза около 75 лв. Самите номера беха 65, останалите около 10 са разни 3-4-5 лв. тук там за оправяне на документи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега :)Преди 3 седмици си регистрирах моята Хонда. В КАТ Ямбол регистрацията ми струва около 75лв.всичко.Относно ГО, след като си регистрираш колата трябва да отидеш в застрахователната компания, за да ти попълнят полицата с постоянните рег. номера.Щом колата е внос от Италия е желателно да имаш превод на договора. За София не знам как е, но тук в Ямбол не могат да се регистрират колите с такива италиянски договори без превод и понеже колата я купих от авто къща в Пловдив ми я продадоха с италиянски договор все едно аз съм си я купил от италиянеца и като отидох в КАТ Ямбол не ми приеха документите. И се наложи да ходя 2-ри път до Пловдив, за да взема от продавача фактура, договор за покупко-продажба и декларация, че фирмата е внесла колата.Имай едно на ум, колега за тези документи, че аз брах големи ядове и разправии.Поздрави, Георги! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готово, регистрирани сме.11 лв. за обработка на документи (или каквото е там) + 64 лв за ГТП + номера. Тотал: 75 лв.Не ми искаха превод на документи, но ме връщаха 3 пъти, защото колата е с нов двигател а това не беше описано. Наложи се продавача да подаде декларация че колата е внесена с този мотор и не са пипали нищо. Туй то.Утре ще се похваля вече официално и със снимки :P

Редактирано от Димитър Коев

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...