bgmiro83 1 #1 Публикувано 10 Ноември, 2011 от къде в София да си купя,нови амортесиори задни за Англйски Сивик 97год.,искам Японски Каяба ли са как се казват незнам точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #2 Отговорено 12 Ноември, 2011 Според сайта им Косер продават Каяба,влез в сайта им и успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #3 Отговорено 12 Ноември, 2011 (Редактирано) Продават в Косера със сигурност KAYABA за англичанката.Цената им беше 150 лева за един амортесьор по спомен от миналата година. Редактирано 12 Ноември, 2011 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #4 Отговорено 13 Ноември, 2011 Интересно казано, значи излиза, че в Косера лъжат така ли Аз знам , че англичанката е базирана на 5 генерация и следователно и окачването да е подобно.Защо тогава да няма японски амортесьори? Друг някой може ли да потвърди това ? Дали в Косера са ме излъгали за KAYABA-та за англичанката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 13 Ноември, 2011 Не са те излъгали, просто са скрили истината .. Всичката Каяба за Европа се прави в Чехия .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgmiro83 1 #6 Отговорено 14 Ноември, 2011 Оргиналните са Делфи,а Каябата е чешко производство,номера на Каябата е 341131-задни амортесиори,за Англичанка 98г. 1.4 ис 90 коня,да ги зема искам но тука някой колега от Ямбол гледам че е зел сащите и долу чашката за пружината била по тясна,дали е сменял някой,да не си пробвам само,ако може да ми зваънне аз ще го набера 0898 635 688 и 0886 422272 Миро,други марки не намерих освен Монро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #7 Отговорено 15 Ноември, 2011 Мерси колеги.За чешкото производство ми стана ясно.Остана открит въпроса дали са еднакви предни и задни амортисьори на английските сивици със тези на 5 генерация или с тези на 6 -та японските версии. Този въпрос го задавам защото гледах за 6-та генерация (японка) KAYABA на изгодна цена, но не бяхме сигурни с човека дали стават за англичанка и така и не ги взех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #8 Отговорено 15 Ноември, 2011 Не са еднакви колега няма за какво да съжаляваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове