nia 3 #1 Публикувано 30 Октомври, 2011 Честит Рожден Ден :hug: :hug: :hug: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #2 Отговорено 30 Октомври, 2011 Ами да ни е жив и здрав и да почерпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 30 Октомври, 2011 Браво бе тинейдръж Жива и здрава да си!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #4 Отговорено 30 Октомври, 2011 Поздрави и Наздраве!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #5 Отговорено 30 Октомври, 2011 Айде и от мен жива и здрава и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 30 Октомври, 2011 Колеги, според мен става дума за BENJI_CRX който, до колкото го познавам аз (а го познавам лично) си е 100% male Бенджи, чрд и от мен ако четеш това! Да си жив и здрав, и все такъв фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Delev 24 #7 Отговорено 30 Октомври, 2011 Айде и Елховската Хонда група да се включим.Всичко най-хубаво ти пожелаваме,да си жив и здрав и винаги да си останеш такъв голям фен на марката.Честит рожден ден! :hondarulez: :worthy: :worthy: :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 30 Октомври, 2011 Вече ти честитих,но и тук ще ти пожелая да си все така луд фен,приятел,много здраве и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitko 0 #9 Отговорено 31 Октомври, 2011 Искренно ви благодари за пожеланията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове