Eternal 4 #1 Публикувано 29 Октомври, 2011 Вчера реших да хвърля една баня на д15б2то и викам да измия малко и двигателя,защото беше мръсен.Измих го изчаках го да изсъхне и не иска да запали по едно време запали покарах я малко и пак угасна.Днес сутринта пак същия проблем запали и след 4 5 км пак угасна и като я запаля нали си държи ниски обороти и като подам газ и прекъсва ,а като е в движение да кажем на 2ра с 1000 оборота подавам и аз стига до 2000 и спира ще кажеш че се дави .....връщам газта бързо пак подавам и вече минава 2000.ебаси гадното,а колата я имам от 1 седмица немога да 'и се порадвам а именно Д15б2 1,5 1992г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 29 Октомври, 2011 (Редактирано) Еми така да знаеш втори път да не миеш двигателя...колата има ли гаЗ?П.П Махни дистрибуторната капачка и виж вътре мокро ли е,избърши я и пак слагаи! Редактирано 29 Октомври, 2011 от rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galev_90 47 #3 Отговорено 29 Октомври, 2011 Лоща работа е това което си направил.Доколкото знам винаги като се мие двигателя колата трябва да работи,и да не прекаляваш с миенето.Аз на мойта кола като го мия задължително после я карам 15 20 минути и не ми е правила мизерии до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #4 Отговорено 29 Октомври, 2011 Ами няма гаЗ...коя е тая дистрибуторна капачка :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 29 Октомври, 2011 Дистрибуторната капачка на делкото Провери кабелите на свещите , но най-вероятно е дистрибуторната капачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #6 Отговорено 29 Октомври, 2011 Оправи се колата,мерси колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 29 Октомври, 2011 Да беше написал какво и беше и как се оправи.За тема имаше време за два реда не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #8 Отговорено 29 Октомври, 2011 (Редактирано) Попаднало е вода в дистрибуторната капачка на делкото . Редактирано 29 Октомври, 2011 от Eternal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове