Jump to content
markup

Honda Civic vs Honda civic "sport"

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам дали има други разлики между двата модела освен външния т.н. "фабричен тунинг" и евентуално другата форма на волана.Нещо по окачване, рейки, стабилизиращи щанги (мисля, че нормалния сивик няма (моята е такава и се чудя дали е редно да сложа предна и задна и какъв ще е ефекта) и т.н. :):blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не би трябвало да нямаш стабилизиращи щанги ;) Ако нямаш ще е адски странно , защото Хонда Лого от 1999г. има - примерно :) Говорят , че возията е по-твърда , аз лично не вярвам - за мен си е само външен и вътрешен спортен пакет - нищо повече . Вече има модел на 7-ма генерация с малкия к20 двигател - 160 коня ;) е той със сигурност е по-различен от твоя 1.6 :) Ако са взаимно заменяеми частите и няма проблем с монтажа им - не би трябвало да имаш каквито и да е проблеми след това . При по-голяма стабилизираща щанга ще ти е малко по-стегната возията - не по-твърда , а стегната :) Вече с амортисьорите ще стане по-твърда .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговора :) Снощи сравнявахме две такива хонди и се оказа, че нищо друго освен козметично не видяхме да им е различно.. което е що годе добре.А за щанги - гледах, гледах... е ми няма си заводско. :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...