Svetlio78 0 #1 Публикувано 24 Октомври, 2011 Здравейте на всички !Интересувам се от актуални цени на долната помпа на съединителя понеже моя леко просълзява от маншона и по моя преценка е тръгнал , даже доливах спирачна течност в казанчето защото беше на нула, мисля че да го ремонтирам е излишно, затова си мисля да си купя нов.....препоръки за марка ?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #2 Отговорено 24 Октомври, 2011 Ремонтен комплект долна помпа съединител закупена от Бултрако на цена от 92лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #3 Отговорено 24 Октомври, 2011 Цената на новата помпа е около 50-60лв.,преди година я смених. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #4 Отговорено 27 Октомври, 2011 Еми незнам , по парт номер ми излиза в щатите 51 долара пък...50 лв оригинална да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #5 Отговорено 28 Октомври, 2011 Ремонтен комплект долна помпа съединител закупена от Бултрако на цена от 92лвТова е цената на комплекта за горната помпа.За долната в ХОНДА предлагат или целия цилиндър или само гумички те за 22 кинта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #6 Отговорено 28 Октомври, 2011 Да , прав си - сега го проверих отново и съжелявам ако съм объркал темата.Благодаря на Омбре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове