Jump to content
banancho_

Сериозен проблем с лагери в скоростната кутия

Recommended Posts

Здравейте колеги. Скоро се снабдих с Хонда Сивик 96г. 1.6витек,двиг.D16Y. Купих я с шум в скоростната кутия,като предварително ме посъветваха че е често срещан проблем и ако е само това да не се двоумя. До тук добре,много си ми харесва количката но реших че трябва да отстраним излишните шумове и смъкнахме кутията за смяна на лагери и от там се започна мъката. Публикувано изображение След като разбрахме кое трябва да се сменя тръгнахме да търсим лагери но на всякъде удряхме на камък-че даже и по-лошо на места ме пращаха чак в Япония Публикувано изображениеПубликувано изображение

Та моят въпрос е някой можели да ме посъветва от къде и как да си намеря лагери че не знам какво да правя. Ето ги и номерата на лагерите: SF0499 NTN, SX05A87NCS30 NTN, SC05A61 NTN, 8E-NK1-25X52.2X15-4PX1 NTN.Не държа да са същата марка но държа да са качествени!

Благодаря предварително и поздрави на всички Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лагери или в представителството на хонда или се обърни към колегата ms_auto , втория вариянт ти го препоръчвам повече. Също така във фирма Triera може би ще имат някакви сходни, но аз съм патил с тях и НЕ ти ги препоръчвам - некомпетентни продавачи дават същи по размер лагери, но явно предназначени за други машини или каквото и да е и стават бели и то големи! ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица пазарувах от триера взех 10 лагера(немски) 6 от който заминаха на 1вия ден ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цяла скоростна кутия втора ръка нали знаеш колко струва? Има коли които са в движение на части пробваш и купуваш тогава.Аз моята я смених с втора ръка която купих за 80лв.Няма проблеми от тогава.Д-серията са взаимозаменяеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Искам сърдечно да благодаря на всички Ви за помощта която ми оказахте за да си намеря необходимите части за моята колица . Благодарение на вас вече се движим като нови !!! Най-много искам да благодаря на колегата който си строши нервите и ръцете за да ми се отремонтира автомобилът ми !

Поздрави на всички и много безаварийни километри Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Темата вече е за триене .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...