parede 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2011 Попадна ми генерация на 50мм без изпускателен колектор, та въпроса ми е: мога ли да сложа генерацията на моята колица, без да се сменя стоковия ми колектор? Какъв може да е ефекта, ако колектора си остане стоков? Задължителна ли е смяната на колектора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 15 Октомври, 2011 Не е задължителна, но ефекта ще е по-малък.Спортния си е спортен, но си е цифра.А твоя колектор 4-1 ли е или 4-2-1? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 15 Октомври, 2011 (Редактирано) Позволявам си да пиша, тей като бях в твоето положение. Първоначално смених само генерацията. Разлика се усети, но някак си очаквах повече. Вчера точно сложих и колектор - ееее това вече е съвсем друго нещо. Което и от двете да смениш ще ти е в плюс със сигурност, но знай че се допълват нещата едно друго.П.П: Щом момчето говори за стоков колектор на д14, няма какво друго да е освен 4-1 Редактирано 15 Октомври, 2011 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #4 Отговорено 15 Октомври, 2011 Позволявам си да пиша, тей като бях в твоето положение. Първоначално смених само генерацията. Разлика се усети, но някак си очаквах повече. Вчера точно сложих и колектор - ееее това вече е съвсем друго нещо. Което и от двете да смениш ще ти е в плюс със сигурност, но знай че се допълват нещата едно друго. П.П: Щом момчето говори за стоков колектор на д14, няма какво друго да е освен 4-1 Колега, моля сподели колко се вдигна нивото на шума с новата генерация и изпускател и на колко мм ти е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 15 Октомври, 2011 (Редактирано) Ами аз преди да сменя генерация и колектора си бях със спортно гърне с тапа (мъф). Изобщо не ми се промени звука, но не знам при стоково гърне как ще е. Като генерацията разбира се с резонатор. На 50 мм. Редактирано 15 Октомври, 2011 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #6 Отговорено 15 Октомври, 2011 Аз съм със сток генерация и вътре в купето е доста тихо, идеята ми е също да направя такава генерация но се чудя дали не е много шумна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
parede 0 #7 Отговорено 17 Октомври, 2011 Реших да изчакам малко и да си взема и колектор 4-2-1 и на един път да се направи всичко. Все пак и ефекта ще е по-голям... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове