Jump to content
parede

Генерация за д14а4

Recommended Posts

Попадна ми генерация на 50мм без изпускателен колектор, та въпроса ми е: мога ли да сложа генерацията на моята колица, без да се сменя стоковия ми колектор? Какъв може да е ефекта, ако колектора си остане стоков? Задължителна ли е смяната на колектора?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е задължителна, но ефекта ще е по-малък.Спортния си е спортен, но си е цифра.А твоя колектор 4-1 ли е или 4-2-1?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Позволявам си да пиша, тей като бях в твоето положение. Първоначално смених само генерацията. Разлика се усети, но някак си очаквах повече. Вчера точно сложих и колектор - ееее това вече е съвсем друго нещо. Което и от двете да смениш ще ти е в плюс със сигурност, но знай че се допълват нещата едно друго.П.П: Щом момчето говори за стоков колектор на д14, няма какво друго да е освен 4-1

Редактирано от Трънчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Позволявам си да пиша, тей като бях в твоето положение. Първоначално смених само генерацията. Разлика се усети, но някак си очаквах повече. Вчера точно сложих и колектор - ееее това вече е съвсем друго нещо. Което и от двете да смениш ще ти е в плюс със сигурност, но знай че се допълват нещата едно друго.

П.П: Щом момчето говори за стоков колектор на д14, няма какво друго да е освен 4-1

Колега, моля сподели колко се вдигна нивото на шума с новата генерация и изпускател и на колко мм ти е?Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз преди да сменя генерация и колектора си бях със спортно гърне с тапа (мъф). Изобщо не ми се промени звука, но не знам при стоково гърне как ще е. Като генерацията разбира се с резонатор. На 50 мм.

Редактирано от Трънчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със сток генерация и вътре в купето е доста тихо, идеята ми е също да направя такава генерация но се чудя дали не е много шумна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших да изчакам малко и да си взема и колектор 4-2-1 и на един път да се направи всичко. Все пак и ефекта ще е по-голям...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...