FuckHonda 20 #1 Публикувано 13 Октомври, 2011 Здравейте, сигурен съм че на много от вас не им свети подсветката на аварийните Вземета права отверТка и подпъхнете внимателно от долния край на копчето както е показано на снимката(черните стрелки) Следкато го извадите натиснете белия щифт на буксата и издърпаите назад. Вече копчето е в ръцете ви и можете да го откарате в дома където да извършите следващите стъпки Обграденото в червено кръгче ни трябва на нас Вземате правата отвертка и по часовниковата стрелка въртим След това с помоща на пинсети изкарваме фасунката, поне при мен не излизе как да е затова се наложи да използвам медицинска пинсета Следва да развием намотката и да отделим изгорялата крушка от фасунката Сега е време с новата крушка да "омотаем" старата фасунка и се получава това И после всичко по обратния ред Крайния резултат е след пускане на фарове осветено копче на аварийните. Снимка следмалко 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 13 Октомври, 2011 Утре вечер ще кача снимка да видите как свети, че сега заваля гаден дъжд.На мен ми хрумна да проверя дали има подсветка докато си стоях днес в колата и се замислих как аджеба почти всички коли след 90-та година имат подсветка за аварийните си пък Сивиците нямат. и си казах че без отваряне няма да се разбере Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #3 Отговорено 13 Октомври, 2011 (Редактирано) пък аз да ви споделя че на 3 CIVIC-A съм сменял , и на всичките тея фасунки са се изпекли и много ама много лесно се трушат или ронят. саветвам ви да си земете канколит за всеки случаи. Редактирано 13 Октомври, 2011 от GINDAHOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 14 Октомври, 2011 6-та генерация също предлага тази опция...Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #5 Отговорено 14 Октомври, 2011 за тези,които неса започнали-не разглобявайте копчето на съставните му части,ако не излиза фасунката.аз направих тази грешка и вече съжалявам.отделно и самата крушка не искаше да излиза.иначе нещата отвътре в самото копче са омазани заводски с някув тънак филм смазка,против корозия.нестига че се оплесках, ами и ся ново копче трябва да копувам.иначе браво на колегата за темата.не съм виждал на 5та ген.да им свети точно това копче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #6 Отговорено 14 Октомври, 2011 Ако си разглобите копчето на съставни части, то е елементарно да се сглоби, японеца го е измислил хитроКъм колегата по горе: към черната част, от която се изваждат мазните малки части се слага първо голямата половинка колкото да стъпи на специално предназначените релсички на черната част после пружинката и накрая малката мазна част целия този модул по релсите си влиза на вътре като не забравите най накрая едно бяло нещо което е задържащ механизъм на копчето като металното му краче влезе на обозначеното място. Всичко на Всичко се пулих 10 минути. След като разбрах хитринката на японеца става за 10 секундиУспех и няма нужда да разглабяте на съставни части копчето, а само това което съм описал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #7 Отговорено 14 Октомври, 2011 (Редактирано) Колеги, ето я обещаната снимка, ако може и някой админ да я сложи в първия ми пост че не мога да редактирам Това е от мен по това проектче. Чиста работа Мога да съдействам на хора от Варна - всичко на всичко 5 мин работа Редактирано 14 Октомври, 2011 от маймуната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #8 Отговорено 14 Октомври, 2011 точно тая беличката пласмаса не видях откъде ми изпадна.тя ме затрудни.зглобих го но без крушката.утре ще я издирвам по магазините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 15 Октомври, 2011 Колега, може ли да споделиш откъде купи крушката или как се води по магазините - има ли някакъв код, номер и т.н.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 15 Октомври, 2011 Не знам как се води , сваляш старата показваш я на магазинерката и ако я има действаш Относно темата - не си спомням сменил ли съм я , работила ли е , но вчера обърнах внимание на моите аварийни и си работи копчето - светка Тая вечер ще направя снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #11 Отговорено 9 Януари, 2012 Крушката е елементарен светодиод ,който сам си навиваш на фасунката.Можеш да си закупиш такива от всеки по-голям магазин за ел. части. Този филм със смяната на всички осветления на копчета по таблото го преживях предния месец.Иначе всички се пулиха в магазините за авточасти като им покажа фасунката с крушката и викаха че нямат такива и били специални, а се оказа съвсем просто.Само трябва да се внимава с демонтажа на копчетата че понякога щипките им заяждат и може да се счупи периферията им,при мен на едното се случи точно това.Успех на колегите,иначе сега изглежда доста по-добре вечер таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове