Jump to content
KU4E_DUX

Проблем с радиото на Акорд (bose)

Recommended Posts

Колеги имам проблем с радиото:Оригиналното което си е на колата заводско. Както си работи и изведнъш спира, пука гадно и по някое време пак се пуска само. Какво му е незнам но е дразнещо много :( Моля помагайте !!! Благодаря предварително .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжеление само мога да кажа че и аз имам същия проблем.Така че ще следя темата с интерес...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, прилича на студени спойки или разхлабени куплунзи!Дайте на някой да освежи спойките, а куплунзите могат да се напръскат с контакт спрей от типа на Контокс или подобни /има такива в Конрад електроникс по 6-7 лева/.Ако това не помогне, тогава трябва да се търси по-сериозен проблем и то от човек, който разбира!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото бях разучавал навремето, радиото има някаква функция да търси дадена станция, т.е. ако отидеш от един град в друг и си слушаш Z-Rock ще смени честотата от 95.9 на 97.5 примерно и пак ще си слушаш същото радио. И поради факта че не хващам добре радиата(може и проблем с антената да имам), почва да търси същото радио на друга честота, но съответно не го намира и през това време - тишина....Не можах преди да го оправя, но аз слушам малко радио така или иначе и бях забравил за проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата "ivan_m" е прав! Имах същия проблем и го отстраних с презапояване.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=65590

Редактирано от Fiend

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...