M&M 236 #1 Публикувано 10 Октомври, 2011 От петък съм горд бащица на бебето Боримир (Боро).Всички са здрави и мега щастливи .Обещавам да го възпитам с духа на Хонда,наздраве 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 10 Октомври, 2011 Живо и здраво да ти е,винаги да се гордееш с него и той с теб! Здраве,щастие и късмет на всички Хонда бебета последните няколко дни,а те хич не са малко Честито 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift gti 15 #3 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито да ви е живо и здраво и вие покраи него и само да ви радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #4 Отговорено 10 Октомври, 2011 Да ви е живо и здраво, да расте много щастлив и вие покрай него Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито колега, да ти е живо и здраво момчето ти желая и само да се гордеете с него ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 10 Октомври, 2011 Хайде много смееее. Само така колега, да ги направим повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #7 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #8 Отговорено 10 Октомври, 2011 Браво! Честито и от мен. Само радост да ви носи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 10 Октомври, 2011 Да ви е жив и здрав наследника и много да ви радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #10 Отговорено 10 Октомври, 2011 (Редактирано) ЕЕЕ мерси и на колегите дето нямат още ,да знаете-голяма радост е това кой каквото ще да разправя. Редактирано 10 Октомври, 2011 от M&M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #11 Отговорено 11 Октомври, 2011 Да е жив и здрав наследника! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 11 Октомври, 2011 Честито ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #13 Отговорено 11 Октомври, 2011 Честито, много радост да ви носи и да го слушате, по-малко да включва V-TEC-а вечер докато порастне. И след време такива снимки да виждаме като на моя Хондоман сега . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #14 Отговорено 11 Октомври, 2011 Миро да ви е живо и здраво !!!! :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #15 Отговорено 11 Октомври, 2011 От петък съм горд бащица на бебето Боримир (Боро).Всички са здрави и мега щастливи .Обещавам да го възпитам с духа на Хонда,наздравеE браво е ,голяма гордост да ти е цял живот,всички да сте живи и здрави и много да си го гушкате.ПП: Кажи на Боро че моя Сашко на 1г и 5м вече върти волана ,отваря прозорците и бибка на хората,така че няма време изоставате и трябва да наваксва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #16 Отговорено 12 Октомври, 2011 Благодаря ви колеги за пожеланията , учуден съм от Прелюда колко по-бърз е станал на път за в къщи...щастието е голямо.Още на първото му изкарване от къщи ще го сложа между Прелюда и Сивика да видя към коя марка ще залитне,,надявам се да е към Хондата. Иво ,по-важно е не на колко години е ,а кога започва да стига педалите...тогава става страшно.Аз пък ще го науча да псува и като се съберат заедно твоя ще кара и бибка, моя ще псува през отворения прозорец.и ше щипе каките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #17 Отговорено 12 Октомври, 2011 ахахахаха ти направо ме уби дасме живи и здрави всички можем след време да направим хонда бебе среща На седалките до нас вместо мацка ще седи бебе Ще има и драг с бебешки колички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове