Jump to content
ti6ko

17ки на Civic 6gen hatchback

Recommended Posts

Искам да питам,колеги дали 17ка джанта 7.5j,ще влезе при Civic 6gen без да опира никъдеБлагодаря и поздрави :thumbs1:

Редактирано от ti6ko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса не е зададен коректно и няма как да получиш точен отговор. Много зависи дали офсета на джантата е ЕТ10 (много излизаща навън) или ЕТ49 (много прибрана). Също така потребителите от къде да знаят колко е смъкнат автомобила (Дали е със стоково окачване или не). п.с. Не я мъчи колата с тия 17ки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен с chris_barnes...Не даваш достатъчни началния условия...Мога да ти покажа свалена до земята 6-та дето и 14-ки и опират в подкалниците....Посочи offset и кажи каква гума мислиш да качваш, защото това ти оказва най-голямо влияние...П.С> Само не казвай че си с D14-ка и ще слагаш 17-киПоздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок,sorry за недоуточнението :rolleyes: колата е със сток окачване,а джантите са ЕТ35,гумите ще са 205/40/17п.п.имам едни 15ки,които са за боя за дополиране на борд и т.н.,та ми предлагат добра 17ка бартерп.п.та ако станат мога да покарам млко с тях докато падне сняг и после да ги продам :D

Редактирано от ti6ko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще качваш 17-ка за зимата ? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо пък не :lol: п.п. с D14-ка съм :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това НЕ е добра оферта...1во - в форума хората масово карат сивици. Много малко хора биха сложили 17ка на сивик ==> има вероятност да си ги продаваш тия джанти 1-2 години...Замислял ли си се, колко ще се спъне колата/ще се качи разхода от тези джанти? А това, че не караме по хубави пътища и ще трябва да ги изправяш...или пък факта, че хубава 17ка гума струва почти колкото 2 15ки :) Съвет не само към теб, ами и към всички маниаци, пишещи във форума - НЕ си купувайте нещо с мисълта че ще го продавате след известно време, загуба на пари е. И без това идва зима. Сложи си там някакви 14ки железарки или нещо такова и си оправи за на пролет 15ките (които така или иначе явно те радват).По въпроса за джантите - не, няма да опират, но колата ти ще стане доста грозна, като скакалец. Снимка на сивик със 17ки и стоково окачване тукp.s. гледай по-реално на нещата, не всичко което хвърчи се яде :lol: (17ки джанти за зимата...твърдо Нйе)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Народа полудя ей...То в коша няма какво да ги върти тия 17-ки, ти си се засилил да ги взимаш....Някои хора тия 90коня на твоя мотор се мъчат да ги съживят, ти се опитваш да убиеш няколко, останалите да оставиш гладни....17-ка -> зимата -> с тези гуми тип ластик за прашка -> .... без коментарСамо гледай да не затънеш някъде и дано не живееш нагоре по Симеоново или Драгалевци, че си го закъсал.Поздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за зимата 17ка се шегувам,но исках да знам дали ще станат,още не сме направили бартера,така че мога и да се откажаблагодаря за съветите ви,все пак трябваше да опитам,знам че колата мнооого ще се спъне,и до колкото имам инфо за джантите собственика казва че е 9кг на джанта без гума и все пак Благодаря :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е 9 джанта без гума значи с гума ще станат към 19кг парчето...караш 15ките и свиркаш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо пък не :lol: п.п. с D14-ка съм :lol:

17-ki ЕТ35 7.5J няма да е никак добре за сивик ,гумите излизат извън калника
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората с 18-ки карат ...Аз съм карал със 17-ки 2-3 години, 7J с незнайно ET въобще не стържат в калниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Ти видя ли коя кола дадох за пример :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората с 18-ки карат ...Аз съм карал със 17-ки 2-3 години, 7J с незнайно ET въобще не стържат в калниците.

а по-бързо ли се разбиват шарнири,накрайници и т.н.п.п.калниците на 6ген не са ли по-малки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепка моята беше с 17 ет40 7J 205х40х17 и ми разби калниците а със 7.5 и ЕТ35 не ми се мисли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По въпроса за джантите - не, няма да опират, но колата ти ще стане доста грозна, като скакалец. Снимка на сивик със 17ки и стоково окачване тук

Tочно на тази кола 17-ките стоят перфектно.Въпрос на вкус.Иначе на Д14, 17-ките си е голяма мъка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не ги слушай, 17-ки с ЕТ35 си влизат без проблем и не стържат никъде със сток окачването. Ето ти пример с колата на един колега http://postimage.org/image/9tivxs84/ . Аз в момента карам с 16-ки 7.5дж ЕТ35 и спортно окачване и не ми опират абсолютно никъде и по никакъв повод. Няма страшно, а това че ще дойдат тежки на д14-ката не е много така, ама както и да е. Нали няма да се състезаваш с нея, а визията ще е в пъти по-добра. След това едно понижаващо окачване и си ти!

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...