LUZIFER 0 #1 Публикувано 9 Октомври, 2011 Та моят F18B2 ми доскуча а и ще стигне юбилейните 200 000км и ще трябва да го обслужа. Колата трудно мога да я продам на цената която искам, затова обмислям смяна на двигателя. Насочил съм се към H22A8 държа да си имам климатик. По принцип знам че има Accord Euro R който прилича на моят, но неговото купе е CH1 Какво точно трябва да са сменя, големи главоболия ли са? Кой може да го направи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #2 Отговорено 9 Октомври, 2011 напълно възможно Н серията влиза във твоя кош без никакво преправяне,със климатика никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.ivanow 8 #3 Отговорено 9 Октомври, 2011 Също съм заинтересован по темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #4 Отговорено 9 Октомври, 2011 Благодаря за бързия отговор. Понеже аз нямам техническата възможност да се занимавам сам нито достатъчно познания. Ако може да ме насочите по-конкретно към някой който може да ми свърши работата с монтирането. Ако не удобно в темата пишете на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #5 Отговорено 10 Октомври, 2011 питаите ще помагам с каквото мойе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове