Jump to content
REDNAP

Удължаване на гаранция?

Recommended Posts

Здравейте,

Карам СИВИК 1.6, 2008г. на който му изтича гаранцията. От БУЛТРАКО ми предлагат срещу сума от около 600лв. да ми удължат гаранцията за още 2 години, която НЕ включва амотисьори, съединител и акомулатор.

Моля за съвет или препоръка - заслужава ли си? Ако да -защо?

Ако не - къде на друго място мога да се доверя за смяна на масло и филтри без да се притеснявам за това, какво масло ще ми налеят и т.н.

В Бултрако смяната на масло и филтри ми излиза около 460 лв.

Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук от форума може би никой не уважава бултрако,камо ли да си поддържа колата там.Поръчват се от там само големите задни тампони и скоростното масло. Толкова нова кола едва ли може да се счупи ненадейно. Не знам имал ли си рекламации до сега и как са ги приели. За мен идеалната покупка на кола е тази на която току що е изтекла гаранцията- ниска цена,запазена кола и без ангажимент за обслужване в сервиза.По-добре парите в джоба,пък ако се наложи бъркаш.460 лв.за масло и филтри не е малко,но всеки си има мярка.Това са обаче още поне 300 отгоре + 600 за може би нищо. А и частите не се ли плащаха,само труда май влизаше в гаранцията,иначе добре са се застраховали - без амортисьори, съединител и акумулатор.Масло и филтри има къде да ти сложат без да се притесняваш, предполагам не участваш в рали шампионати.П.П.За Пловдив дано ти каже някой от форума къде точно може да отидеш, голям град е ,предполагам има изпитани места.

Редактирано от kvd74

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, за Пловдив не знам. В София в аторизирания сервиз на Ю Би Ко е 256лв смяната на масло и всички възможни филтри (включително на климатика, без него ще е по-евтино). Бензина отиване и връщане ти е 30 лв, пиеш едно кафе, слагат ти печатите в сервизната книжка и си ти :D

Редактирано от victor_xtz

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...