REDNAP 1 #1 Публикувано 5 Октомври, 2011 Здравейте, Карам СИВИК 1.6, 2008г. на който му изтича гаранцията. От БУЛТРАКО ми предлагат срещу сума от около 600лв. да ми удължат гаранцията за още 2 години, която НЕ включва амотисьори, съединител и акомулатор. Моля за съвет или препоръка - заслужава ли си? Ако да -защо? Ако не - къде на друго място мога да се доверя за смяна на масло и филтри без да се притеснявам за това, какво масло ще ми налеят и т.н. В Бултрако смяната на масло и филтри ми излиза около 460 лв. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 5 Октомври, 2011 (Редактирано) Тук от форума може би никой не уважава бултрако,камо ли да си поддържа колата там.Поръчват се от там само големите задни тампони и скоростното масло. Толкова нова кола едва ли може да се счупи ненадейно. Не знам имал ли си рекламации до сега и как са ги приели. За мен идеалната покупка на кола е тази на която току що е изтекла гаранцията- ниска цена,запазена кола и без ангажимент за обслужване в сервиза.По-добре парите в джоба,пък ако се наложи бъркаш.460 лв.за масло и филтри не е малко,но всеки си има мярка.Това са обаче още поне 300 отгоре + 600 за може би нищо. А и частите не се ли плащаха,само труда май влизаше в гаранцията,иначе добре са се застраховали - без амортисьори, съединител и акумулатор.Масло и филтри има къде да ти сложат без да се притесняваш, предполагам не участваш в рали шампионати.П.П.За Пловдив дано ти каже някой от форума къде точно може да отидеш, голям град е ,предполагам има изпитани места. Редактирано 5 Октомври, 2011 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #3 Отговорено 5 Октомври, 2011 (Редактирано) Хм, за Пловдив не знам. В София в аторизирания сервиз на Ю Би Ко е 256лв смяната на масло и всички възможни филтри (включително на климатика, без него ще е по-евтино). Бензина отиване и връщане ти е 30 лв, пиеш едно кафе, слагат ти печатите в сервизната книжка и си ти Редактирано 5 Октомври, 2011 от victor_xtz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове